Benvinguts

Aquest és un espai dedicat a l'assignatura de Mitjans i Recursos Tecnològics en el procés d'Ensenyament Aprenentatge a Educació Primària.

Es tracta d'un diari de pràctiques on aniré afegint tot allò que anem fent al llarg del curs.


lunes, 21 de enero de 2013

PRÀCTICA IX: Taller Vídeo Digital

Hola a tots i a totes!

Entre aquests dies de feina, feina i més feina... A la fi ja és aquí el taller sobre el vídeo digital. Abans de tot, vull dir que a classe havía començat un vídeo amb el programa iMovie, però com a casa no tenc la possibilitat de treballar aquest, he fet un altre muntatge amb el programa Movie Maker.

La veritat és que mai havia fet un vídeo d'aquests... sí, jo també penso que amb 20anys ja és hora de saber fer coses d'aquestes però mai ha estat el meu punt fort això dels muntatges. Al final me n'he adonat que no era tan complicat com imaginava, és molt senzill d'utilitzar.

L'únic inconvenient que he trobat és el fet d'haver de agregar un vídeo del mòvil al programa. Primer he hagut de passar a format AVI els vídeos ja que sinó era impossible importar-los.

Idò aquí teniu el resultat, vos deix amb el meu tresor, na Perla.


Als següents vídeos he fet de col·laboradora i la veritat és que si voleu riure una estona val la pena mirar-los!

PULCINO PIO, de n'Alba Vaquer

CALL ME MAYBE, de na Mónica Haro

Per acabar, vos deix també el vídeo grupal que hem fet júntament amb l'assignatura d'Educació Artística: Música i amb els alumnes de segon de grau en Educació Primària mitjançant l'assignatura d'Educació Artística: Plàstica, i els alumnes de primer que van escriure el conte.

Es tracta de la creació d'un conte, nosaltres, els alumnes de tercer ens vam encarregar crear una melodia per a les cançons dels contes, els alumnes de segon les imatges i els alumnes de primer, escriure la història.

Aquest conte, conta la història de'n Pau Bellumes. Un nin que malgrat tengui una discapacitat visual, no es rendeix i és capaç de lluitar pels seus propòsits fins a aconseguir fer realitat els seus somnis.

Esperem que us agradi!




Fins una altra guapures! :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario