Benvinguts

Aquest és un espai dedicat a l'assignatura de Mitjans i Recursos Tecnològics en el procés d'Ensenyament Aprenentatge a Educació Primària.

Es tracta d'un diari de pràctiques on aniré afegint tot allò que anem fent al llarg del curs.


martes, 23 de octubre de 2012

PRÀCTICA II

Bon vespre companys :)

Aquesta pràctica em va quedar enrrere ja que degut a motius familiars no vaig assistir a la segona classe pràctica de dia 5 d'Octubre i em va costar una mica més posar-me al dia però finalment he tornat per a seguir avançant dins el món de les TIC!

A la sessió de grup gran d'aquesta setmana vam debatir sobre el concepte de material multimèdia. Llavors la tasca d'aquesta setmana consistia en elegir un material multimèdia i avaluar-lo mitjançant una taula d'avaluació feta per en Pere Marquès Graells (UAB, 2001).

Aquesta ha estat l'avaluació del material multimèdia que he triat: s'anomena TASTA'M

La següent tasca a realitzar consistia en fer una recerca de diferents tipus de materials multimèdia. Personalment, vaig haver  d'investigar i cercar per la xarxa la majoria d'aquests materials. 

Crec que aquest és el principi de la recerca de materials multimèdia que segurament hauré de fer al llarg de la meva carrera professional. Penso que la professió de mestre implica necessàriament haver d'estar al dia constantment i sempre amb ganes de conèixer i descobrir noves eines que ens puguin ser útils el dia de demà dins una aula d' Educació Primària.

Aquests són els materials multimèdia que he cercat i trobat segons la categoria que li correspon:

1. Creador d'activitats multimèdia
2. Creador de còmics:
3. Montatge fotogràfic:
  • Picasa
  • Photoshop
4. Creador de blog:
5. Creador de pósters virtuals:
6. Servidor públic d'arxius:
7. Banc d'imatges:
Això és tot per avui guapures, una passa més és una passa menys d'analfabetisme digital!

No hay comentarios:

Publicar un comentario